2021. december 03. 23:09 - Sz.Aladar

Mi a túró ez itt?

A Yamaha Virago tulajdonosok nincsenek könnyű helyzetben. Sok szerviz nem foglalkozik ilyen öreg vasakkal és nem mindig egyszerű információt találni róluk.

Aki ilyennel szemez, szintén meg van lőve. A legfrissebb cikkek is vagy 20 évesek és ami akkor stimmelt, ma már talán annyira nem állja meg a helyét.

Na, ezért van itt ez az oldal.

Mint internet-felhasználó, három dolgot gyűlölök. Az egyik a reklám, ami mindig valamit tukmál, amire nincs szükségem, engem bosszant, más meg pénzt keres vele. Emiatt ez az oldal hirdetésmentesre van állítva.
A másik a helyhez kötött információ, amit csak adott helyen olvashatsz és ha kimásolnád egy dokumentumba, hogy meglegyen később is, borul az egész, elcsúsznak a képek, elmászik a táblázat. Emiatt itt sokmindenhez PDF link van vagy lesz.
A harmadik az áttekinthetetlen adatbázis. Na, ezen meg majd alakítunk. A címkék funkcióval fogsz tudni könynedén eligazodni. Ha szerelési útmutató kell, akkor a "könyv" címkét kattintsd meg, ha ismerkednél egy típussal, akkor az "ismertető" címkét keresd ki. Igyekszem logikusan elnevezni őket.

Ja... hogy én ki a rosseb vagyok? Valaki, aki 2008 óta ismerkedik ezekkel, javította őket, tizenéve publikál a témában (fórumokon), birtokolt és hajtott 4 különböző XV vagy XV rokon modellt és lehet, tud neked újat mondani.

Egyelőre ennyi.

Ha értékeled a munkám, hívj meg egy kávéra! Paypal: chopperfield@gmail.com

Címkék: kezdőlap
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viragotech.blog.hu/api/trackback/id/tr716773204
süti beállítások módosítása